Glasmästare

Publiceringsdatum: 2024-02-16

Letar du efter möjligheter att arbeta inom installation, drift, underhåll? Ett spännande jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Din Bil Sverige AB väntar på dig - varför inte söka idag? Detta är ett jobb på heltid där Din Bil Sverige AB letar efter någon under tills vidare.

Värmdö är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Din Bil Sverige AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Du har fortfarande tid att söka jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Din Bil Sverige AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den tionde mars 2024.


Jobbannons

Är du en utbildad glasmästare som är auktoriserad reparatör av bilrutor? Har du även gått fordonsteknisk utbildning alternativt eftergymnasial utbildning inom fordon och har hunnit arbeta 3 år i branschen? Då kan det vara dig vi söker.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår  karriärsida .

Om tjänsten

Som glasmästare kommer du att arbeta med olika typer av glasskador, vilket bl.a. innefattar både stenskott och byte av vindrutor.

Din Profil

Utöver din tekniska kunskap, är du van vid att självgående söka upp information och ta till dig och förstå skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll för att kunna utföra ditt arbete självständigt. Du har god datavana samt kan tala och skriva svenska och engelska mycket väl.

Du har god förmåga vad gäller det administrativa arbetet och innehar B-körkort.

Personliga egenskaper

Vår nästa medarbetare ser vi är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning i teamet. Att du har ett bilintresse ser vi som en självklarhet. Du arbetar självständigt och strukturerat samt tar ansvar över dina arbetsuppgifter på ett effektivt och bra sätt för att uppnå dina personliga mål. Du bör vara noggrann och van vid att hantera perioder med högt arbetstempo för att säkerställa hög arbetskvalité.

Har du tidigare arbetat i systemen Automaster, ELSA och Cabas är det mycket meriterande

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag,  10 mars.

Rekryterande chef: Jonas Öberg

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på  carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnDin Bil Sverige AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560605791
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Din Bil Sverige AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Värmdö. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Din Bil Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Kombinerad roll Skadeberäknare/Glasmästare till Werksta Karlstad Gräsdalen

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Karlstad.

2024-02-23

Mer info

Lastbilstekniker Ljungby

Netjobs Group AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i ospecificerad arbetsort.

2024-04-11

Mer info

Lastbilstekniker Falköping

Netjobs Group AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i ospecificerad arbetsort.

2024-04-11

Mer info