Biltestare sökes till kund i Vårberg!

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter ett jobb inom installation, drift, underhåll? Letar du efter en chans att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker på Aura Personal AB? Nu är det möjligt. Vill du arbeta heltid hos Aura Personal AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 11 dagar upp till 3 månader.

Stockholm är platsen där denna position är ledig. Aura Personal AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. De har just nu ett ledigt jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker som kan vara av intresse för dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Aura Personal AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Om tjänsten

Söker du efter en ingång till fordonsbranschen? Då kan arbetet som biltestare vara något för dig! Rollen som biltestare innebär att du får möjligheten att provköra bilar av alla möjliga märken och modeller, testa alla funktioner, samt undersöka eventuella skador eller fel. Då du ska bedöma bilen skick, ser vi att du har grundläggande kunskaper om bilens delar och funktioner. Kanske har du nyligen tagit studenten från en fordonsteknisk linje eller hobbymeckat på fritiden. Du som person kommer vara en viktig del av teamet då du bestämmer om bilen kan gå direkt till försäljning eller om en mekaniker behöver reparera en eventuell skada. Vi söker dig som är noggrann men effektiv och engagerad i ditt arbete.

Du erbjuds möjligheten att utvecklas på ett etablerat företag inom branschen, där goda utvecklingsmöjligheter finns på sikt. Rollen som biltestare är en heltidstjänst med start omgående. Intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Passa därför på att söka tjänsten redan idag!

Din profil

I syfte att lyckas i rollen som biltestare ser vi att du:

  • Har en fordonsteknisk utbildning alternativt har tidigare erfarenhet av att mecka/testa bilar på fritiden. 
  • Behärskar svenska väl i såväl tal som skrift.
  • Har manuellt B-körkort.

Det är meriterande om du:

  • Har tidigare erfarenhet som biltestare.

Du som person:

  • Är bilintresserad.
  • Tycker om att arbeta i ett högt tempo.
  • Noggrann och effektiv.

Om företaget

Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAura Personal AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5593283020
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Aura Personal AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Aura Personal AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Biltestare sökes till kund i Vårby!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Huddinge.

2024-06-10

Mer info

Biltestare sökes till kund i Botkyrka!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Botkyrka.

2024-06-10

Mer info

Biltestare sökes till kund i Sätra!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Stockholm.

2024-06-10

Mer info