Lok-reparatör till EuroMaint Örebro

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Funderar du på att söka jobb inom installation, drift, underhåll? Vill du ta steget att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Nercia Bemanning AB? Nu har du möjligheten. Vill du arbeta heltid hos Nercia Bemanning AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Denna position är tillgänglig i Örebro. Nercia Bemanning AB söker för närvarande efter en person att anställa inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Bli en del av Nercia Bemanning AB genom att ansöka till jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker senast söndag den tjugotredje juni 2024.


Jobbannons

Vårt uppdrag

För EuroMaints räkning söker vi nu efter engagerade och ansvarstagande reparatörer till deras lok-avdelning i Örebro. Är du intresserad av mekanik och teknik och vill bli en del av Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

I rollen som lok-reparatör kommer du att arbeta med reparation, felsökning och underhåll av lok. Även förebyggande underhållsarbete och systematisk felsökning förekommer i arbetet. Du kommer medverka i genomförandet av provinstallationer på fordon och/eller fordonssystem. Som reparatör förväntas du även att medverka i olika utredningar och tekniska analyser, för att sedan ge förslag på avhjälpande samt förebyggande åtgärder. Arbetet innebär även att hantera avvikelser gällande tekniska fordonssystem och att rapportera uteblivet material eller driftstörningar. Vidare ser vi att du verkar för ett gott samarbete med övriga kollegor och bidrar med en god sammanhållning på arbetsplatsen.

Anställning kommer att ske direkt hos EuroMaint och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. I din anställning kommer du att genomgå en utbildningstrappa där du inledningsvis genomgår en grundutbildning, för att sedan stegvis få möjlighet att öka din kompetens.

Din profil

Vi söker dig med bakgrund från industri eller annan verksamhet med teknisk karaktär. Kanske har du tidigare haft en roll som mekaniker, felsökare, tekniker eller reparatör? Du har god verktygs- och mekanikvana och har lätt för att läsa och ta till dig dokument och föreskrifter. Vidare ser vi att du har kunskap om styr- och reglerteknik, hydraulik, pneumatik samt elektronik och dess komponenter.

Som person har du ett högt säkerhetstänk, ett tekniskt intresse och besitter en god problemlösningsförmåga. Du är självgående och arbetar med fokus på effektivitet och noggrannhet samt att du trivs i en arbetsroll där du får ta ett stort eget ansvar. Din förmåga att samarbeta och kommunicera är avgörande för att trivas och lyckas i denna roll.

Meriterande för tjänsten är kunskap och färdigheter inom:

  • Fordonsmekanik
  • Hydraulik och pneumatik
  • Grundläggande el-lära så som beräkningar och mätningar
  • Reparationer och service av produktionsutrustning
  • Att tolka och tillämpa tekniska scheman och ritningar

Tjänsten ställer krav på god svenska, god fysik samt genomförd och godkänd hälsokontroll.

Övrig information

Placering: Örebro

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Dagarbete, måndag-fredag

Anställning kommer att ske direkt hos EuroMaint med en inledande provanställning, för att säkerställa en ömsesidig matchning innan övergång till en tillsvidareanställning. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. Som en del av denna rekryteringsprocess kommer en bakgrundskontroll att genomföras.

Löpande urvalsarbete tillämpas i denna rekryteringsprocess. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Channa de la Motte på channa.delamotte@nercia.se eller 072-585 00 08.

Om kundföretaget

EuroMaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. EuroMaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar.

På EuroMaint i Örebro jobbar cirka 200 medarbetare med alltifrån lok och vagnar till hjul och detaljupparbetning.

Om Nercia

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNercia Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568946072
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Nercia Bemanning AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Örebro. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Nercia Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Tågtekniker till Euromaint i Göteborg | Heltid

Manpower AB söker tio personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2024-05-16

Mer info

Tågtekniker till EuroMaint i Göteborg

Nercia Bemanning AB söker två personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2024-06-13

Mer info

Örebro: Fordonstekniker

Jobbakuten Väst AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Örebro.

2024-06-03

Mer info