Fordonsmekaniker till Niemi Bil Luleå!

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Vill du arbeta inom installation, drift, underhåll-branschen? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Meet a Group international AB genom att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Meet a Group international AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Luleå är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Meet a Group international AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Du har fortfarande tid att söka jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Meet a Group international AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den fjärde augusti 2024.


Jobbannons

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Niemi Bil är ett av Sveriges snabbast växande företag i bilbranschen, och nu förstärker vi vårt verkstadsteam på platsen där allt började en gång i tiden!

Om rollen

Som fordonsmekaniker på Niemi Bil i Luleå är du delaktig i att utföra felsökningar, utrustning av begagnade och nya bilar, underhåll, motorservice och reparationer.

Även leveransservice av nybilar och felsökning kan ingå i dina arbetsuppgifter.

Du kommer arbeta i ett starkt sammansvetsat team på en av Norrbottens bäst ansedda verkstäder, där laganda och medhjälplighet är det absolut viktigaste.

Vem är du som söker?

Vi ser gärna att du har ett stort intresse och nyfikenhet oavsett märke på bilen. Att du är bra på att kommunicera och är villig att hjälpa dina kollegor, då du kommer att jobba nära våra försäljningsanläggningar, men också våra inköpsavdelningar och andra delar av organisationen som kan behöva stöd och information om verkstadsrelaterade frågor.

Vårt motto är och har alltid varit: "Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra" och i din roll är det därför viktigt att du arbetar noggrant, och att du ständigt vill utvecklas för att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder och samarbetspartners.

Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med ett sammansvetsat team. Personlig service och bra kundbemötande kommer vara en viktig del i rollen.

Det är viktigt att du har en attityd och ett engagemang att ständigt vilja utvecklas i din roll och inom Niemi Bil. Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör också vara noggrann, praktiskt lagd och ha förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Nyckelkompetenser/förmågor

 • B-körkort
 • Lämplig fordonsutbildning
 • Tidigare arbetslivserfarenhet som mekaniker
 • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Engelska och fler språk är meriterande.
 • HV-erfarenhet är meriterande.
 • Ansökan görs genom att skicka in CV och personligt brev genom formuläret längst ned på sidan. Rekrytering sker löpande.

  Mer information

  Har du funderingar eller frågor som du inte hittar svaret på här? Kontakta ansvarig rekryterare, Tom Niemi, för mer information.

  Tom Niemi – VD, Verkstad

  070 355 38 70

  tom@niemibil.se

  Om Niemi Bil

  Niemi Bil startades 2006 i Luleå av Roger Niemi. I dag finns vi i Umeå, Luleå, Skellefteå, Kiruna och Uppsala. Vi är fortfarande ett familjeföretag och även om vi har växt så har vi fortfarande en familjär känsla och Sveriges största hjärta för bilar. Höga krav på kvalitet, omtänksamhet, engagemang och kunskap är och har varit viktiga på vägen. Därför söker vi dig som delar vårt hjärta för bilar och ett genuint driv att göra människor glada.

  Om jobbet

  Antal tjänster1
  ArbetstidHeltid
  FöretagsnamnMeet a Group international AB
  LönFast månads- vecko- eller timlön
  OmfattningTills vidare
  Organisationsnummer5591911747
  Typ av anställningVanlig anställning
  YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
  YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

  Ansökan

  Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Luleå. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-04.

  Källa: Arbetsförmedlingen

  Till webb­ansökan »
  Relaterade jobb

  Fordonsmekaniker till Niemi Bil Luleå!

  Niemi Bil 2 AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Luleå.

  2024-07-05

  Mer info

  Fordonsmekaniker till Niemi Bil Kiruna

  Niemi Bil 2 AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kiruna.

  2024-04-11

  Mer info

  Verkstadscoach till Niemi Bil Luleå!

  Niemi Bil 2 AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Luleå.

  2024-07-05

  Mer info