Personlig Servicetekniker Karlskoga

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter anställning inom installation, drift, underhåll? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Helmia Bil AB. Om du vill arbeta heltid hos Helmia Bil AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Att bo i närheten av Karlskoga kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du är intresserad av en karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker, ta en titt på den lediga tjänsten som Helmia Bil AB erbjuder för att se om det är en matchning. Låt Helmia Bil AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker! Ansök seast fredag den tjugotredje augusti 2024.


Jobbannons

Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning.

Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.

Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef. Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp. Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete med fordonsreparationer.

Erfarenhet av kundkontakt är en stor merit. God datorvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav.

Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2024-08-23. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor om tjänsten maila: mailto:torbjorn.svensson@helmia.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHelmia Bil AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560563941
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Helmia Bil AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Karlskoga. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Helmia Bil AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Personlig servicetekniker till Bilmånsson i Klippan

Bilmånsson i Skåne AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Klippan.

2024-03-25

Mer info

Bilbolaget i Luleå söker Personlig Servicetekniker

Bilbolaget Nord AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Luleå.

2024-07-02

Mer info

Personlig servicetekniker BMW

BILIA AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2024-06-25

Mer info