Fordonstekniker Mercedes-Benz

Publiceringsdatum: 2024-04-11

Är du på jakt efter en karriär inom installation, drift, underhåll? Nu har du chansen att börja jobba som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Hedin Göteborg Bil AB. Vill du arbeta heltid hos Hedin Göteborg Bil AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

För detta jobb är Helsingborg den angivna tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker-branschen, har Hedin Göteborg Bil AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Hedin Göteborg Bil AB letar efter erfaren fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den trettioförsta maj 2024.


Jobbannons

Vill du vara med på en spännandetillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

ArbetsuppgifterSom Fordonstekniker kommer du få arbeta med felsökningar, motorservice, underhåll samt reparationsarbete. Rollen innefattar kundservice och kundbemötande, vilket ställer krav på social kompetens och professionalitet. På verkstaden i Helsingborg kommer du främst att arbeta med bilmärket Mercedes-Benz.

  • Kundbemötande är centralt för rollen.
  • Du kommer verka i ett sammansvetsat team.
  • Fokus på att bygga långsiktiga kundrelationer.
  • Säkerhetsställande av att kunders önskemål blir åtgärdade.

Nyckelkompetenser/förmågor

  • Fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet inom mekaniskt arbete.
  • Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete,meriterande om du har erfarenhet och/eller utbildningar hos Mercedes-Benz
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift.
  • God datorvana.
  • B-körkort

Det viktigaste är ditt engagemang och attitydatt vilja utvecklas i rollen som Fordonstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör vidare vara noggrann, praktisk lagd och ha förmågan att att anpassa dig till nya situationer.

Varför arbeta med oss?Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHedin Göteborg Bil AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560613456
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Hedin Göteborg Bil AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Hedin Göteborg Bil AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fordonstekniker Mercedes-Benz för husbilar till HYMER Center Lomma!

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Malmö.

2024-04-26

Mer info

Fordonstekniker Mercedes-Benz

Hedin Göteborg Bil AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Halmstad.

2024-05-21

Mer info

Fordonstekniker

AB Tingsryds Autoverkstad söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Tingsryd.

2024-04-17

Mer info