Fordonstekniker

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Har du övervägt att arbeta inom installation, drift, underhåll-branschen? Letar du efter en chans att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker på Hedin Göteborg Bil AB? Nu är det möjligt. Om du vill arbeta heltid hos Hedin Göteborg Bil AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Om du redan bor i närheten av Haninge, är det här din chans att söka ett spännande jobb Hedin Göteborg Bil AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Låt Hedin Göteborg Bil AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker! Ansök seast fredag den andra augusti 2024.


Jobbannons

Vill du vara med på en spännandetillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Nu behöver vi stärka uppvårat sammansvetsade team med en Fordonsteknikerpå anläggningen i Haninge.

ArbetsuppgifterI rollen som Fordonstekniker kommer du i huvudsak få arbeta med:

  • Felsökningar
  • Motorservice
  • Underhåll
  • Reparationsarbete

Det viktigaste är ditt engagemang och attityd att vilja utvecklas i rollen som Fordonstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, ordningsam och ser möjligheter snarare än hinder. I rollen behöver du ha ett stort säkerhets- och kvalitetstänk. Du behöver vara noggrann och förväntas kunna förstå och följa instruktioner.

Nyckelkompetenser/förmågor

  • Fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet inom mekaniskt arbete
  • Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete är meriterande
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort

Varför arbeta med oss?Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHedin Göteborg Bil AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560613456
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Hedin Göteborg Bil AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Haninge. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Hedin Göteborg Bil AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Junior fordonstekniker till auktoriserad bilverkstad

Starfinder AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Stockholm.

2024-07-05

Mer info

Örebro: Fordonstekniker

Jobbakuten Väst AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Örebro.

2024-07-08

Mer info

Fordonstekniker - Kungsängen

Simplex Bemanning AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Upplands-Bro.

2024-07-08

Mer info