Mekaniker till transportbilar

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Söker du efter ett jobb inom installation, drift, underhåll-sektorn? Letar du efter en chans att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker på Adsup AB? Nu är det möjligt. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Adsup AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Göteborg som är tjänsteorten. Adsup AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. De har just nu ett ledigt jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker som kan vara av intresse för dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Adsup AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är torsdag den tjugosjätte december 2024.


Jobbannons

Vi söker erfarna mekaniker med bred kompetens inom branschen för både dag- och kvällstid! Som auktoriserad Iveco-återförsäljare och experter på andra transportbilar som Mercedes, Volkswagen, Fiat professional, Volvo, Scania med flera, erbjuder vi en mångsidig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Om du brinner för kvalitet, strävar efter toppresultat och värdesätter ett gott samarbete med kollegor - då är detta din chans att vara en del av vårt dynamiska team och göra skillnad varje dag!

Om tjänsten

På TRBC väntar en spännande roll för dig som mekaniker! Här får du möjlighet att arbeta med en rad olika produkter, vilket gör arbetsdagarna dynamiska och varierande. Du är en viktig del i att upprätthålla vår höga standard och strävar alltid efter att ligga steget före för att ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Vi söker en mekaniker med erfarenhet från branschen som kan arbeta professionellt och dedikerat. Tillsammans med dina kompetenta kollegor i verkstaden kommer du att ta ansvar för att självständigt bland annat lösa följande uppgifter :

 • Service och reparation på lätta transportfordon och lastbilar.
 • Felsökning och reparation av elsystem.
 • Reparation av påbyggnader.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa i en stimulerande miljö där ditt bidrag är avgörande för vårt framgångsrika team.

Dina kvalifikationer

 • Du har erfarenhet som mekaniker/lastbilsmekaniker
 • Du trivs med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor
 • Erfarenhet av el-diagnostik eller el-mätningar är det meriterande.
 • Körkort med utökad behörighet är meriterande

Vi erbjuder

 • En spännande tjänst där du får arbeta med välkända märken i branschen
 • Högkvalitativa produkter
 • En bra och social arbetsmiljö med informell och direkt ton
 • Kompetenta, engagerade och duktiga kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna
 • Utmaningar och möjligheter till fortbildning

Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Einarsson (Verkstadschef) på telefon: 010-889 92 03

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAdsup AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590471487
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Adsup AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Adsup AB skickar du in din ansökan senast 2024-12-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Mekaniker till Berners Team Transportbilar

Berners Person - och Transportbilar AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Östersund.

2024-06-07

Mer info

Bilmekaniker sökes omgående till Täby

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Täby.

2024-05-30

Mer info

Fordonsmekaniker till J BIL Täby

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Stockholm.

2024-07-03

Mer info