Bilplåtslagare med arbetsledaransvar till Werksta Göteborg Tagene

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Vill du arbeta inom installation, drift, underhåll-branschen? Letar du efter en chans att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker på Werksta Sweden AB? Nu är det möjligt. Werksta Sweden AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Göteborg. Werksta Sweden AB har just nu en ledig tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Låt Werksta Sweden AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker! Ansök seast onsdag den tjugosjunde november 2024.


Jobbannons

Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i vår vår fräscha verkstad i Tagene.Du kommer samtidigt ha arbetsledaransvar för vårt plåtteam.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Det är en merit om du har tidigare ledarerfarenhet ärserviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter

- Att leda vårt plåtteam genom att planera och samverka med skaderådgivare, lackerare och arbetsledning för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål

– Byta och rikta karossdetaljer

– Svetsa, limma och nita

– Demontering och montering

– Övrig administration

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vårkarriärsida.

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna platschef Tomas Guven, 031-376 58 74.

Koncernen Werksta

Werksta Malmö Bernstorp är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 31 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 40 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werksta ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med ca 60 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstas huvudägare är investeringsfonden Procuritas.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnWerksta Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560733114
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Werksta Sweden AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Werksta Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-11-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Bilplåtslagare till Werksta Göteborg Tagene

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2024-03-27

Mer info

Bilmekaniker till kund i Göteborg

Konsultia AB söker tre personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2024-06-03

Mer info

Bilmekaniker sökes till kund i Göteborg!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2024-06-07

Mer info