Bilmekaniker sökes till kund i Borås!

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Söker du efter ett jobb inom installation, drift, underhåll-sektorn? Gr8 partner group AB är på jakt efter en skicklig fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker och du kan vara rätt person för jobbet. Detta är ett jobb på heltid där Gr8 partner group AB letar efter någon under 6 månader eller längre.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Göteborg då det är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker-branschen, har Gr8 partner group AB just nu två lediga jobb som kan vara av intresse. Bli en del av teamet hos Gr8 partner group AB som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker genom att ansöka senast onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

Vi på GR8 Partner Group AB söker en bilmekaniker till en av våra kunder i Borås. Som bilmekaniker kommer du att utföra service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av olika märken. Vi värdesätter en stark kundfokus, där du kontinuerligt strävar efter att möta och överträffa kundens behov och förväntningar.

Vi söker dig som har

 • En fordonsteknisk utbildning med inriktning personbilsteknik.
 • Tidigare erfarenheter inom mekanikeryrket.
 • B-körkort.
 • Behärskar svenska i tal och skrift.
 • Självständig i ditt arbete.
 • Noggrann.
 • Samarbetsvillig.

Om oss

Vi på Gr8 Partner Group arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Gr8 Partner Group ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.

Om företaget

 • Företaget har sitt säte i Borås
 • Start omgående
 • Heltid mån-fre
 • Fast lön
 • Schysta villkor och en trygg arbetsplats

Varmt välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med: Bilmekaniker i Borås

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnGr8 partner group AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5593444804
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Gr8 partner group AB söker två personer till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Gr8 partner group AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Bilmekaniker sökes till Sagland Bilverksted AS

WORKNORDIC GROUP AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i ospecificerad arbetsort.

2024-06-07

Mer info

Biltestare sökes till kund i Vårby!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Huddinge.

2024-06-10

Mer info

Bilmekaniker sökes till kund i Göteborg!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2024-06-07

Mer info