Skadetekniker till Din Bil Gävle.

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter möjligheter att arbeta inom installation, drift, underhåll? Starfinder AB är på jakt efter en skicklig fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker och du kan vara rätt person för jobbet. Starfinder AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är Gävle den angivna tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker, ta en titt på den lediga tjänsten som Starfinder AB erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av Starfinder AB genom att ansöka till jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker senast söndag den tjugoandra december 2024.


Jobbannons

Om företagetDin Bil Gruppen är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi representerar märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche och Europcar på den svenska marknaden. Vi har drygt 60 olika anläggningar och 2500 medarbetare i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. Nu söker vi en skadetekniker till anläggningen i Gävle.

ArbetsuppgifterSom bilskadereparatör på skadecenter i Gävle får du ett självständigt och varierande arbete där varje skada och kund är unik. I ditt arbete återställer du krockskadade personbilar till ursprungligt skick, vilket bland annat innebär plåtreparationer, riktning och montering. Du kommer att arbeta tillsammans med över 20 kollegor som jobbar inom kundmottagning, administration, skadeverkstad och lackering.

Din profilVi söker dig med fordonsteknisk utbildning och erfarenhet som bilskadereparatör eller bilplåtslagare. Du har god datorvana, lätt för att uttrycka dig på svenska och innehar B-körkort. Det viktigaste för oss är att du har engagemang och driv i ditt arbete, och att du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och noggrann, och du gillar att hitta lösningar.

Vi erbjuder digHos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av driv, integritet och hållbarhet. Vi erbjuder attraktiva personalrabatter, förmåner och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att arbeta med skickliga kollegor i en verksamhet med god stämning.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Malin Dunder, 0767776762. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via annonsen. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStarfinder AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591937205
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Starfinder AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Gävle. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Starfinder AB skickar du in din ansökan senast 2024-12-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Bilplåtslagare till Forma-Bil på Lindingö!

Ryds Bilglas AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Lidingö.

2024-07-12

Mer info

Biltestare sökes till kund i Vårby!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Huddinge.

2024-07-02

Mer info

Skadetekniker till Bilmånsson i Eslöv

Bilmånsson i Skåne AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Eslöv.

2024-04-24

Mer info