Fordonsmekaniker

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter ett jobb inom installation, drift, underhåll? Vill du ta steget att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Skadegruppen i Borås AB? Nu har du möjligheten. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Skadegruppen i Borås AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Borås som är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker-branschen, har Skadegruppen i Borås AB just nu två lediga jobb som kan vara av intresse. Sista ansökningsdagen till jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Skadegruppen i Borås AB är söndag den första september 2024.


Jobbannons

Vi expanderar och söker nu fordonsmekaniker för att stärka vårt team i den nya och spännande lokalen i Viared, Borås. Om du delar vår passion för kvalitet och hantverk, är det här din chans att vara med på vår växande resa!

 

Om tjänsten

Som fordonsmekaniker hos Skadegruppen kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som service, felsökning, diagnos och reparationer. Övriga arbetsuppgifter kopplade till bolagets produktion och iordningsställande av fordon kan förekomma.

Vad vi söker

Vi söker dig som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt har hög arbetsmoral.

Du är stresstålig och kan arbeta effektivt även under tidspress.

Du ska vilja göra det lilla extra för kunden och ha förmåga att jobba självständigt med en hög servicegrad genom alla led i processen.  

Du har ett stort intresse för bilar och en nyfikenhet och förmåga att arbeta med olika bilmärken. 

Vi ser gärna att du som söker har fordonsteknisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet.

 

Du har B-Körkort och meriterande är om du även har C-körkort. Du behöver behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Vilka är vi
Skadegruppen i Borås är en snabbt växande skadespecialist, vi utför vårt arbete med glädje och hög profession, vi gillar samarbete och service.

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är på heltid där du kommer arbeta måndag – fredag under kontorstider.

Vill du veta mer om företaget och tjänsten, skicka in din ansökan nu så berättar vi gärna mer.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSkadegruppen i Borås AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5592305287
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Skadegruppen i Borås AB söker två personer till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Borås. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Skadegruppen i Borås AB skickar du in din ansökan senast 2024-09-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fordonsmekaniker / Tekniker

Kungälvs Fyndbilar AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kungälv.

2024-05-17

Mer info

Fordonsmekaniker / Tekniker

Stockholms bilgrupp Sverige AB söker tre personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Stockholm.

2024-05-27

Mer info

Junior fordonsmekaniker till Upplands Bro

Starfinder AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Stockholm.

2024-05-28

Mer info