Fordonstekniker Mercedes-Benz

Publiceringsdatum: 2022-01-13

Om rollen

Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.  

Det bilvarumärke du främst kommer att arbeta med är Mercedes-Benz. Du kommer att vara anställd i Hedin Helsingborg Bil AB som är en av Hedin Bils dotterbolag. Bolaget har idag 18 anläggningar och är beläget från Helsingborg i Söder till Uppsala i norr. 

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.  

Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   

B- körkort är ett krav. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.  

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHedin Mobility Group AB (publ)
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560654070
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Hedin Mobility Group AB (publ) söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Värnamo. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Hedin Mobility Group AB (publ) skickar du in din ansökan senast 2022-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fordonstekniker Mercedes-Benz

Hedin Mobility Group AB (publ) söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Helsingborg.

2022-01-12

Mer info

Kunniga fordonstekniker sökes omgående till Västra Frölunda

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i ospecificerad arbetsort.

2021-11-18

Mer info

Certifierade Mercedes-Benz mekaniker/tekniker för husbilars sökes!

Caravan-Trailer, Engstrand & Co. AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Lomma.

2021-12-09

Mer info