Personbilsmekaniker

Publiceringsdatum: 2021-06-10

Som personbilsmekaniker på Autoexperten kommer du att ingå i ett team och utföra alla de förekommande arbetsuppgifterna som finns i en verkstad. Du ansvarar också för att dokumentera, reparera och serva fordon.

Hos oss får du jobba i ett expansivt företag som hela tiden vill växa och expandera. Vår målsättning är att ge förstklassig service till våra kunder och den viktigaste delen av jobbet är kvalitet före kvantitet.

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet inom branschen och ett eget motorelaterat intresse. Som person har du en positiv inställning med gott ordningssinne och hög arbetsmoral. Du brinner för förstklassig service och är strukturerad och duktig på att hantera parallella arbetsuppgifter.

Du bör kunna utrycka dig flytande i svenska i både tal och skrift.

Öppen för alla

Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Ansökan

Upplands Bilmekaniska AB söker två personer till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Upplands Bilmekaniska AB skickar du in din ansökan senast 2021-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Personbilsmekaniker

Din Bil Sverige AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kungsbacka.

2021-04-08

Mer info

Söker Personbilsmekaniker

Melvin Bil Verkstad Kalmar AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kalmar.

2021-04-01

Mer info

Fordonstekniker / Bilmekaniker / Personbilsmekaniker

Bilhuset i Kalmar AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kalmar.

2021-03-30

Mer info