Besiktningstekniker till vår station i Timrå/Sundsvall

Publiceringsdatum: 2023-11-18

Har du övervägt att arbeta inom installation, drift, underhåll-branschen? Det är nu möjligt för dig att få jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Besikta Bilprovning i Sverige AB. Vill du arbeta heltid hos Besikta Bilprovning i Sverige AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Timrå är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Besikta Bilprovning i Sverige AB söker för närvarande efter en person att anställa inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Sista ansökningsdagen till jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Besikta Bilprovning i Sverige AB är söndag den tionde december 2023.


Jobbannons

Är du fordonsintresserad och söker ett socialt arbete med mycket kundkontakt?

Vi söker en engagerad och hjälpsam besiktningstekniker som vill arbeta på våra stationer i Timrå och Sundsvall. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och känner stolthet i att göra Sverige till en mer trafiksäker plats. När du arbetar som besiktningstekniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

ARBETSUPPGIFTER

Du levererar Besiktas tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet och information/administration i samband med vår service. Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att besikta fordon, ta emot kunder och erbjuda våra tilläggstjänster på stationen. Du behöver inte ha erfarenhet av att besikta fordon sedan tidigare, även om det är meriterande, Besikta Bilprovning tillhandahåller den grundläggande utbildning du behöver för att certifieras och lyckas i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga samtidigt som du har modet att fatta egna beslut och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datakunskaper för att kunna navigera dig i våra system och handböcker. Ditt främsta arbetsverktyg är en handdator, i vilken du registrerar hela besiktningen.

KVALIFIKATIONER

  • God förmåga att uttala sig i såväl tal som skrift på svenska
  • Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
  • God fordonskunskap
  • Data- och mobilvana
  • B körkort (manuell)

MERITERANDE

  • Arbetslivserfarenhet av sälj och/eller service
  • Fordonsteknisk bakgrund
  • Arbetslivserfarenhet från liknande bransch

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Vi kommer påbörja urval efter sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstid varierar över veckan och innefattar kvällar och helger samt arbete på andra stationer.

SÖKANDE Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det avgörande för oss är att du delar våra grundläggande värderingar GAS - Glädje, ansvar och stolthet i arbetet med kollegor och i mötet mot våra kunder.

I över 50 år hade den statligt ägda Bilprovningen monopol på den svenska marknaden för bilbesiktning. När marknaden avreglerades 2010 steg Besikta Bilprovning in som en ny aktör inom bilprovningen med målsättningen att göra något annorlunda. Något nytt. Vi ville sätta en ny standard för bilprovning – och det behövdes. Besiktningarna hade inte utvecklats i samma takt som bilarna. Jämfört med förr ser dagens bilar mer ut som rullande datorer, och besiktningen måste anpassas därefter. Därför startade vi en bilprovning som inte bara gör det som lagen kräver, utan erbjuder något mer. Något som både är enklare och säkrare för dig och din familj. Resultatet blev Besikta Bilprovning.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBesikta Bilprovning i Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568651359
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Besikta Bilprovning i Sverige AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Timrå. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Besikta Bilprovning i Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Besiktningstekniker till vår station i Karlshamn

Besikta Bilprovning i Sverige AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Karlshamn.

2023-12-01

Mer info

Besiktningstekniker till vår station i Ängelholm

Besikta Bilprovning i Sverige AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Ängelholm.

2023-12-05

Mer info

Besiktningstekniker till våra stationer i Uppsala & Heby

Besikta Bilprovning i Sverige AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Uppsala.

2023-11-21

Mer info