Vill du arbeta med Provning av El-drivlinor?

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Är du intresserad av att jobba inom installation, drift, underhåll? Positionen som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Svensk Autorekrytering AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Denna tjänst finns tillgänglig i Södertälje som är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker, ta en titt på den lediga tjänsten som Svensk Autorekrytering AB erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av teamet hos Svensk Autorekrytering AB som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker genom att ansöka senast söndag den elfte juni 2023.


Jobbannons

Arbetsbeskrivning

Har du ett gediget intresse för fordonsteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner.

Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö i verksamhet hos kunden och i deras anläggningar. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt. I ditt arbete ingår även att ansvara för underhåll och att kalibrering i provceller, vilka genomförs genom samordning och dialog med utföraren. Det förekommer även arbete med systematisk felsökning, linjering med laser, dokumentation och ständig återkoppling gentemot kund. Du kommer i din befattning även ansvara och vara drivande för de avvikelser som uppstår i provcellerna.

Då du kommer att jobba nära spänning (V) erbjuds du utbildningar internt hos oss. Dock meriterande med grundläggande förståelse kring el lära och god kännedom kring detta.

Din Profil

Vi söker dig som:

  • Har ett stort intresse för teknik, motorer, fordon och ellära
  • Har minst 2: års dokumenterad erfarenhet som Mekaniker/Tekniker. Alternativt har dokumenterad erfarenhet som Elektriker med ett fritidsintresse för motorer
  • Talar flytande svenska samt engelska
  • Har grundläggande Datorkunskap och kan handa grundläggande Officepaket
  • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av praktiskt arbete med El-fordon eller transmissioner.

Vidare söker vi dig som besitter ett stort driv och innehar en initiativtagande förmåga. Du tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, riskmedvetenhet och kvalité. Vi ser att du besitter en socialförmåga och är kommunikativ. Vi arbetar i team och i ett nära samarbete, därmed efterfrågar vi en given lagspelare!

Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och en unik jobbmöjlighet i en spännade miljö!

Om företaget

AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, batterier, bränsleceller och styrteknik) för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner, stora motorer och dess integration in i fordon.

Placering för tjänsten är i Södertälje. Ditt arbete är belagt i 4-skift där du kombinera dagtid- och kvällstidsarbete. Upplägget erbjuder en långhelg och dessutom en helt ledig vecka varje månad!

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSvensk Autorekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566839568
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Svensk Autorekrytering AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Södertälje. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Har du erfarenhet som Mekaniker och vill arbeta med Motorprovning?

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Södertälje.

2023-06-02

Mer info

Har du erfarenhet som tekniker och vill arbeta med E-mobility?

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Södertälje.

2023-06-02

Mer info

Är du tekniker och vill jobba med tåg?

Alstom Transport AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2023-06-01

Mer info