BCS Verkstadsdepån Södertälje

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Är du intresserad av att jobba inom installation, drift, underhåll? Vill du ta steget att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Car Rental i Södertälje AB? Nu har du möjligheten. Vill du arbeta heltid hos Car Rental i Södertälje AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Södertälje som är tjänsteorten. Car Rental i Södertälje AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. De har just nu ett ledigt jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker som kan vara av intresse för dig. Har du vad som krävs för att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Car Rental i Södertälje AB? Ansök innan torsdag den trettioförsta augusti 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Välkommen till Bosch Car Service Verkstadsdepån Södertälje!

Tjänsten innebär att du självständigt genomför service, reparationer och felsökningar på personbil och transportbilar av alla bilmärken.

Vi jobbar ständigt med vidareutbildning av tekniker inom Bosch Car Service koncernen vilken är den största samordnaren av utbildningar inom fordonsteknik.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som klarar det mesta såsom kamremsbyte, växellådsbyte, motorbyte och göra felsökningar och har goda kunskaper inom bilelektronik.

Vi söker även er som är inom utbildningsstadiet som har goda kunskaper inom fordonsteknik där ett motorbyte, växellådsbyte eller kamremsbyte inte är något problem för er.

Om du har problem med språket, vi kan flera språk, det är viktigaste för oss att du kan ditt jobb, vi har möjlighet att även ta in en fordonstekniker från utlandet om kompetensen motsvarar våra krav.

Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla.

Vi jobbar parallellt med våra egna fordon även då vi bedriver biluthyrning med en relativt stor vagnpark som kontinuerligt uppdateras vartefter.

Vi har tillgång till egen bilbärgare så att inneha C-kort samt YKB är en stor merit.

Tillsättning av tjänst - OMGÅENDE - stora potential av att vidare utbilda mekaniker inom fordonsteknik och dem krav som ställs idag på kompetens.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCar Rental i Södertälje AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569213258
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Car Rental i Södertälje AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Södertälje. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Car Rental i Södertälje AB skickar du in din ansökan senast 2023-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Däckskiftare sökes till södertälje

Submit AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Södertälje.

2023-02-16

Mer info

Däckmontör i Södertälje

Issa Rekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Södertälje.

2023-03-17

Mer info

Mekonomen Billivet Södertälje söker Biltekniker Plus

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Södertälje.

2023-05-10

Mer info