Personlig Servicetekniker

Publiceringsdatum: 2022-01-13

Vill du arbeta på ett företag som erbjuder dig trygg arbetsmiljö och bra möjligheter att utvecklas? Är du dessutom kunnig tekniker som söker ny utmaning?  Då kan du vara den vi söker som personlig servicetekniker till Bilias anläggning i Södertälje. 

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer på Volvo och Renault bilar. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning samt för återkoppling till kunden. 

Vad vi önskar av dig 

Vi tror att du har ett tekniskt bilintresse och trivs bra med att arbeta ut mot kunder. Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom mekaniker eller servicetekniker. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort är ett krav.  

Som person är du positiv och har en god känsla för service. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du får energi utav att arbeta självständigt men även i grupp.  

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning. 

Anställningsform, omfattning, placeringsort 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering på Bilias anläggning i Södertälje. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. 

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.  

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBILIA AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561125690
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

BILIA AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Södertälje. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos BILIA AB skickar du in din ansökan senast 2022-02-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Personlig servicetekniker

Scandinavian Internet Group AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Stockholm.

2021-12-07

Mer info

Personlig servicetekniker/bilmekaniker till Rejmes Bil i Halmstad!

Voicedesk i Sverige AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Halmstad.

2022-01-17

Mer info

Personliga Servicetekniker Kisa

Skobes Bil Öst AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kinda.

2022-01-20

Mer info