Servicetekniker till vår verkstad i Rosersberg

Publiceringsdatum: 2023-09-18

Letar du efter möjligheter att arbeta inom installation, drift, underhåll? Vill du ta steget att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Meet a Group international AB? Nu har du möjligheten. Vill du arbeta heltid hos Meet a Group international AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

För detta jobb är Sigtuna den angivna tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker, ta en titt på den lediga tjänsten som Meet a Group international AB erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av Meet a Group international AB genom att ansöka till jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker senast fredag den trettonde oktober 2023.


Jobbannons

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning söker vi nu:

Har du ett intresse för fordon och maskiner och tycker om att skruva och meka? På Linde Material Handling får du arbeta med truckar i världsklass hos en branschledande leverantör. Till vår verkstad på regionkontoret i Rosersberg söker vi nu en servicetekniker.

Vad erbjuder vi?

 • Roligt och varierande jobb som servicetekniker där du får arbeta med ett av branschens starkaste varumärke
 • Serviceinriktat arbete med kundvård
 • Flexibelt arbete
 • Trygg arbetsgivare med familjär känsla
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Utbildningar i den senaste tekniken
 • Friskvårdsbidrag
 • Företagshälsovård
 • Härliga kollegor
 • Balans mellan arbete och fritid
 • Dina arbetsuppgifter

  Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller på truckar i vår verkstad. Du ingår i ett team av servicetekniker som leds av en serviceledare.

  Vi tror på en sund balans mellan arbete och fritid, hos oss jobbar du med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

  Vem är du?

  Du har gymnasial utbildning med teknisk inriktning, gärna inom fordonsteknik. Du har erfarenhet av att arbeta med service och reparation som mekaniker eller tekniker. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, förbränningsmotorer och mekanik. Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva.

  Du är van att använda dator i arbetet.

  Körkort B krävs.

  För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du vara ha god samarbetsförmåga och skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är nyfiken, social, serviceinriktad och vill leverera god kvalitet till våra kunder. Du kan arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål.

  Mångfald är en framgångsfaktor och vi arbetar för ökad jämställdhet.

  Övrig information

  Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Roberth Larsson på telefon 070-3280129 eller via e-post till roberth.larsson@linde-mh.se.

  Vill du vara med på vår framgångsresa? Varmt välkommen med din ansökan senast 14 oktober 2023. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

  Om jobbet

  Antal tjänster1
  ArbetstidHeltid
  FöretagsnamnMeet a Group international AB
  LönFast månads- vecko- eller timlön
  OmfattningTills vidare
  Organisationsnummer5591911747
  Typ av anställningVanlig anställning
  YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
  YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

  Ansökan

  Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Sigtuna. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2023-10-13.

  Källa: Arbetsförmedlingen

  Relaterade jobb

  Servicetekniker till vår verkstad i Rosersberg

  Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Sigtuna.

  2023-09-28

  Mer info

  Vi söker verkstadscoach till Enköping!

  Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Enköping.

  2023-09-27

  Mer info

  Personlig Servicetekniker till Bilmånsson i Klippan

  Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Klippan.

  2023-09-18

  Mer info