HYMER Center i Ängelholm söker Mekaniker/Husbilstekniker för husbilar!

Publiceringsdatum: 2022-01-13

HYMER Center i Ängelholm söker engagerad Mekaniker/Husbilstekniker för husbilar, är det du?

Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 50 år.

Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantör av husbilar. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sex stycken helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.

För rätt person finns stora möjligheter att avancera och förverkliga sina drömmar. Hos oss på Hymer Center har du chans att påverka din egna karriär. Här får du jobba i en omväxlande miljö och med varierande arbetsuppgifter, du tillåts jobba i ett tempo som gör att just du kan leverera kvalitet och skapa nöjd kund. Hos oss finns det tid att göra rätt från början.

Vi på HYMER lever och verkar efter mottot att ha en: Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor – och företaget.

Om rollen

Som Mekaniker/Husbilstekniker hos oss kommer du främst att arbete med underhållsservice på husbilar (motor och chassi). Du kommer göra modern felsökning på diagnosverktyg, uppstartsarbete med fabriksnya husbilar från de ledande varumärken i branschen (Hymer, Bürstner och Carado. Montering av fabriksnya husbilar (hydrauliska stödben, luftfjädring et c). Hos HYMER kommer du ha ett varierande arbete med allt från årlig service till att montera extra utrustning såsom solpaneler, markiser, AC mm.

God teamkänsla är A och O för oss, och att hjälpa varandra genom arbetsdagen är vårt vinnande koncept. Ditt arbete handlar om att göra allt för att överträffa våra kunders förväntningar, och alltid vara beredd att göra det lilla extra för att göra kunden utomordentligt nöjd.

Personliga egenskaper, vem är du?

Din personlighet värderas också högt och för att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service, är tekniskt intresserad och att du har inställningen att alltid se lösningar. Du uttrycker dig bra på svenska i både tal och skrift. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning och reda samt har en nyfikenhet och vilja att lära dig mer. Du har dator- och systemvana samt B-körkort. Du är praktiskt lagd och ansvarstagande och trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare.

Meriterande

Om du har erfarenhet av trä/finsnickeri. Har Yrkeserfarenhet eller fordonsutbildning. Språkkunskaper i Engelska och/eller Tyska.

Vi utbildar dig

Att reparera en husbils bodel innebär främst arbete med trä, plast och aluminium. Det innebär också en hel del demontering och montering av träinredning. Men allt inom husbilars konstruktion kan vi, och det kommer vi utbilda dig på. Under 50 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kommer därför internutbilda dig inom dina vanligaste arbetsuppgifter. Vi har stor möjlighet till detta på plats i Ängelholm av dina kollegor, men även på fabrikerna där husbilarna tillverkas. Att vi finns på sex platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag.

Löpande rekryteringsprocess, hör av dig snarast !

Låter detta intressant så tveka inte med att skicka in ditt CV redan idag. Vi har inga krav på långa CV:n eller personliga brev. Vi är mer intresserade av ett kortfattat mail om varför du skulle passa för tjänsten. Vi ser fram emot att få lära känna just dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCaravan-Trailer, Engstrand & Co. AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561176230
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Caravan-Trailer, Engstrand & Co. AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Örebro. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Caravan-Trailer, Engstrand & Co. AB skickar du in din ansökan senast 2022-03-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

HYMER Center i Lomma söker engagerad Mekaniker/Husbilstekniker för husbilar

Caravan-Trailer, Engstrand & Co. AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Lomma.

2021-11-22

Mer info

Bilmekaniker sökes till växande bilföretag!

VKDB Sverige AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Sigtuna.

2021-11-22

Mer info

PlatinumCars söker bilmekaniker/tekniker.

Pema People AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Norrköping.

2021-08-18

Mer info