Fordonstekniker till Toveks Bil i Kinna

Publiceringsdatum: 2022-01-13

Vi söker nu en fordonstekniker till vår allmänverkstad i Kinna.

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil.

Som fordonstekniker hos oss är du en del av en servicekedja där du arbetar med service och reparationer av våra kunders bilar. När du jobbar hos oss så kommer du att arbeta med några av Sveriges ledande bilmärken. Detta ställer krav på dig och oss som verkstad och du kommer därför att erbjudas vidareutbildning under hela din anställning. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och driv för att utvecklas inom yrket. En vanlig arbetsdag består av varierande arbeten med olika arbetsuppgifter beroende på vilka bilar som väntar på din service. Du får arbeta med den senaste tekniken och med moderna verktyg, allt för att kunna hantera dagens bilar.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för bilar och ny teknik, dig som vill lära dig nya saker och som verkligen vill jobba hos oss i vår moderna verkstad. Det är meriterande om du har en relevant utbildning och har flera års erfarenhet av fordonsreparationer och felsökning. Vi står som bransch inför otroligt spännande saker som till exempel elektrifieringen av bilar. Det vi söker efter i vår nästa medarbetare är dig som vill vara med oss på den resan.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Arbetsort: Kinna

Omfattning: heltid

Var gärna snabb in med din ansökan då intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnToveks Bil i Syd AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565041455
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Toveks Bil i Syd AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Mark. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Toveks Bil i Syd AB skickar du in din ansökan senast 2022-02-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fordonstekniker/Bilmontör till Work System i Helsingborg

Work System Sweden AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Helsingborg.

2022-01-03

Mer info

Elfordonstekniker till SHIFT Electric Mobility i Helsingborg⚡

SHIFT Electric Mobility AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Jönköping.

2022-01-18

Mer info

Fordonstekniker till Hedin Bil Kristianstad

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kristianstad.

2022-01-21

Mer info