MR Trailerservice söker tekniker till Göteborg och Helsingborg

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Funderar du på att söka jobb inom installation, drift, underhåll? Det är nu möjligt för dig att få jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB. Om du vill arbeta heltid hos Svensk Autorekrytering AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

För detta jobb är Malmö den angivna tjänsteorten. Företaget Svensk Autorekrytering AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sök jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast onsdag den trettioförsta maj 2023.


Jobbannons

Arbetsbeskrivning

MR Trailerservice AB finns i Göteborg och Helsingborg och växer konstant. Vi behöver nu utöka våra verkstäder med fler duktiga tekniker och söker dig med tidigare erfarenhet av tunga släpvagnar.

Som tekniker hos oss kommer du att arbeta med service, felsökning och reparation av tunga släpvagnar. Rollen innebär också mycket kundkontakt och därför är det viktigt att du är serviceinriktad i ditt möte med kunderna.

I Göteborg arbetar vi enligt Toyota-modellen vilket innebär att du som tekniker kommer jobba i skift på 6 timmar. Vår målsättning är att vi skall kunna arbeta enligt denna modell även i Helsingborg så småningom.

Vi erbjuder dig en modern arbetsplats med stort fokus på att våra medarbetare har det bra.

Din Profil

För att lyckas i rollen har du

 • Minst 3 års erfarenhet av tunga fordon
 • God kunskap i svets och gasskärningsutrustning
 • God kunskap i fordonsel
 • God kunskap av arbete med bromsar och hjullager på tunga fordon
 • Kunskaper i Engelska i både tal och skrift
 • Körkort B

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter att du är en noggrann, pålitlig och självständig person. Du har en positiv inställning till ditt arbete och lätt för att samarbeta med andra.

Meriterande kunskaper

 • Erfarenhet av lastbilar
 • Kunskap i EBS system
 • Goda kunskaper i Can Bus styrsystem
 • God kunskap i hydraulik
 • God kunskap i Svetsning av aluminium och rostfritt
 • Erfarenhet av däckarbete både LV/PV
 • Erfarenhet av hjulinställning
 • Svenska språket i tal och skrift
 • Terminaltruck och Truckkort
 • Traversutbildning
 • Datorvana

Om företaget

MR Trailerservice AB är ett företag som reparerar och servar alla slags tunga fordon, vår inriktning är tunga släpvagnar men även lastbilar förekommer. Vi ser oss som en fullserviceanläggning där kunden kan få hjälp med allt från däck, hydraulik, broms, el eller smides - arbeten. Vi har två anläggningar en i Göteborg samt en i Helsingborg. Vårt ledord är Flexibel service med kunden i centrum vilket är väldigt viktigt för oss.

Läs gärna mer om vad vi arbetar med och står för på vår hemsida www.mrtrailerservice.se

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på kajsa.fyhr@autorekrytering.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSvensk Autorekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566839568
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Svensk Autorekrytering AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2023-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

MR Trailerservice söker tekniker till Göteborg och Helsingborg

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2023-06-02

Mer info

MR Trailerservice söker tekniker till Göteborg och Helsingborg

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Helsingborg.

2023-06-02

Mer info

MR Trailerservice söker tekniker till Göteborg och Helsingborg

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Ängelholm.

2023-06-02

Mer info