Autorekrytering söker fordonstekniker till kund i Malmö

Publiceringsdatum: 2022-11-22

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik?

Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.

Din Profil

För den här rollen ser vi gärna dig med tidigare erfarenhet som mekaniker, gärna med erfarenhet av diagnostik i någon form. Arbetsplatsen ger mycket frihet under ansvar där vi förutsätter att du kan jobba självständigt i längden. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Därmed kommer även stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort samt behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Om företaget

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter

Frågor besvaras av rekryterare Isak Jogre på isak.jogre@autorekrytering.se.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningsdatum löpt ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSvensk Autorekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566839568
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Svensk Autorekrytering AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2022-12-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Autorekrytering söker fordonstekniker till kund i Malmö

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Malmö.

2022-11-29

Mer info

Autorekrytering söker fordonstekniker till kund i Hässleholm

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Hässleholm.

2022-12-01

Mer info

Vi söker en bilmekaniker till vår kund!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Sigtuna.

2022-12-05

Mer info