MB Malmö söker Servicerådgivare

Publiceringsdatum: 2020-07-31

MB Malmö söker Servicerådgivare

Mercedes-Benz Malmö söker Servicerådgivare

Om jobbet   

Vårt kundcenter BDC är en expanderande avdelning där vi arbetar med all kunddialog över telefon, mail och webb. I teamet är vi sex personer som har ett gemensamt ansvar för alla kunddialogen inkommande till oss. Du kommer att arbeta nära vår personbilsförsäljning och våra verkstäder med målet att skapa nöjda kunder, öka antalet kunder och utföra merförsäljning till befintlig kund. Vi lägger stor stolthet i vår kundnöjdhet och våra kunder ska alltid få känslan av Das Beste oder nichts.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att:    

Outbound och inbound i vårt kundcenter BDC

Bokningar av verkstadsbesök

Leadsgenerering och leadsberarbetning till verkstäder och försäljning

Proaktiv kunddialog

Kvalitétsuppföljningar och merförsäljning

Skapa offerter samt presentation till kund

Kampanjförsäljning

Om Dig 

Vi tror att du är tekniskt kunnig och har erfarenhet av fordon, motor och bilbranschen. Har du inte jobbat med fordon kanske du har fordon som ett starkt fritidsintresse? Körkort är ett krav.

För att lyckas tror vi även att du har erfarenhet av försäljning och/eller kundservice via telefon. Har du något års erfarenhet att kundservice via telefon inom exempelvis försäkring/bank eller liknande så tveka inte att söka, då ser vi till att du får lära dig våra fordon.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och serviceminded. Du trivs med kundkontakt och har ett genuint intresse för sälj och administrativ fallenhet. Du har mycket god förmåga att samarbeta och bidrar till att skapa ett prestigelöst klimat där alla arbetar mot samma mål. Du har förmåga att anpassa ditt sätt att kommunicera beroende på mottagare. Som person trivs du med att skapa nöjda kunder och kollegor. I vårt team tycker vi det är extra viktigt med skratt, hjälpsamhet och samarbete och vi kommer att lägga vikt vid att du passar in i teamet.

Om oss

Mercedes-Benz erbjuder dig en mycket spännande framtid i ett kundfokuserat och globalt företag. Vi har stora ambitioner att växa och står inför en expansiv och långsiktig utveckling. Mercedes-Benz erbjuder mycket goda individuella utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och kön.

På MB Malmö börjar resan med DIG. Vi vet att vi blir bäst tillsammans och därför vill vi ha med dig på vår resa mot att bli nummer 1. Vi ger service med ett leende på läpparna, vi är hjälpsamma och omtänksamma och vi är personliga. Vi ÄR Mercedes-Benz!

På Mercedes-Benz Malmö är det medarbetarna som gör skillnaden mellan att vara Nr.1 och det mediokra​ för vi tror att vi blir bäst när vi trivs bäst!

Mercedes-Benz i Malmö är en fullserviceanläggning som består av cirka 150 anställda. Vi tar empowerment till helt nya nivåer och jobbar stenhårt för att alla beslut ska tas där informationen och kunskapen finns. Vår kulturresa kallar vi ”135 VD”. Skälet till namnet är att alla ska känna sig som och agera som en VD.

Mer info 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Annelie Attered 0722-10 48 58.

Ansök nu!   

Ansöker gör du via länken nedan. Välkommen med din ansökan senast 8/8.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Ansökan

Mercedes - Benz Försäljnings AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Mercedes - Benz Försäljnings AB skickar du in din ansökan senast 2020-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

MB Malmö söker verkstadssäljare/ koordinator

Mercedes - Benz Försäljnings AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Malmö.

2020-07-31

Mer info

Mekonomen bilverkstad moränen söker duktiga mekaniker #jobjustnu

ZOR Sweden Automotive AB söker två personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Malmö.

2020-04-15

Mer info

Servicemekaniker- JOAB Malmö

Joab Försäljnings AB söker två personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Malmö.

2020-06-17

Mer info