MB Malmö söker verkstadssäljare/ koordinator

Publiceringsdatum: 2020-07-31

MB Malmö söker verkstadssäljare/ koordinator

Vi söker framtidens stjärna till Mercedes-Benz Personbilsverkstad som verkstadssäljare/koordinator

Vill du jobba på Sveriges trevligaste arbetsplats? En arbetsplats med modernt ledarskap och det gemensamma målet om att tillsammans bli No.1. Här jobbar du där det händer, på ett företag med en känsla av att allting är möjligt. Vi ger service med ett leende på läpparna, vi är hjälpsamma och omtänksamma och vi är personliga. Vi ÄR Mercedes-Benz!

Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta som verkstadssäljare/koordinator. Ditt mål i rollen är att skapa starka relationer med våra kunder, säkerställa att kunden alltid känner sig uppdaterad på det arbete vi utför med kundens bil och professionellt förmedla den kunskap vi har kring kundens fordon.

Rollen igår i en ny funktion OTD Service och du får vara delaktig i utformningen av tjänsten i funktionen. Du kommer att ingå i ett nyskapat team, där alla jobbar för och med varandra.

Ditt jobb innebär följande:

Daglig kommunikation med de kunder vi har i vår verkstad

I dialog med tekniker återkoppla till kunden utfallet av reparation/felsökning

I dialog med tekniker och kund erbjuda lösningar på åtgärder som identifierats vid besöket

I dialog med tekniker erbjuda kunden kompletterande åtgärder ex. hjulinställning

I dialog med servicerådgivare och faktureringsteam säkerställa korrekt pris till kund

Sammanställa arbetsorder

Bygga kundrelationer och vinna fans till Mercedes-Benz varje dag!

Dialog och samarbete med reservdelsavdelning och arbete i reservdelssystem

Dina närmsta kollegor är servicerådgivare, garantihandläggare och tekniker. Du hjälper du våra kunder att få en fantastisk resa under sitt verkstadsbesök hos Mercedes-Benz familjen. Du stärker vår kundlojalitet och ger våra kunder en upplevelse som överträffar deras förväntningar!

Om dig

Vi vill att du har hög teknisk kompetens förvärvad genom att arbeta som tekniker eller motsvarande. Vi vill att du har gymnasiebakgrund som tekniker eller annan tekniskt gymnasium.

Vi tror att du älskar att möta människor både i personligt möte men främst via telefon. Du vill ge service i världsklass och du har förmåga att lyssna på kundens behov.

Du är driven, proaktiv och lösningsorienterad. Du är van vid ett högt tempo och är noggrann genom att vara förberedd och processtyrd.

Din förmåga att samarbeta med andra är hög, hos oss påverkar och påverkas du i din roll av flera olika funktioner och kollegor.

Du bör behärska engelska och svenska väl i både tal och skrift och vara van vid att arbeta i IT-system.

Om oss

Mercedes-Benz erbjuder dig en mycket spännande framtid i ett kundfokuserat och globalt företag. Vi har stora ambitioner att växa och står inför en expansiv och långsiktig utveckling. Mercedes-Benz erbjuder mycket goda individuella utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och kön.

På MB Malmö börjar resan med DIG. Vi vet att vi blir bäst tillsammans och därför vill vi ha med dig på vår resa mot att bli nummer 1. Vi ger service med ett leende på läpparna, vi är hjälpsamma och omtänksamma och vi är personliga. Vi ÄR Mercedes-Benz!

På Mercedes-Benz Malmö är det medarbetarna som gör skillnaden mellan att vara Nr.1 och det mediokra​ för vi tror att vi blir bäst när vi trivs bäst!

Mercedes-Benz i Malmö är en fullserviceanläggning som består av cirka 150 anställda. Vi tar empowerment till helt nya nivåer och jobbar stenhårt för att alla beslut ska tas där informationen och kunskapen finns. Vår kulturresa kallar vi ”135 VD”. Skälet till namnet är att alla ska känna sig som och agera som en VD.

Ansök

Låter det intressant – så ansök via länken nedan senast den 10:e augusti.

I din ansökan ser vi det som ett stort plus om du svarar på följande frågor:

  • På detta sätt har jag arbetat med kunddialoger och merförsäljning?  
  • Vad kommer just du göra för att vinna fans åt Mercedes-Benz Malmö?  
  • Ge exempel på hur du är en bra kollega?

Vi praktiserar löpande urval så ansök så snart du kan! Har du frågor till tjänsten är du välkommen att kontakta Annelie Attered på telefon 0722-104858 efter vecka 33 Amir Kamber 0722-245604.

Varmt välkommen!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Ansökan

Mercedes - Benz Försäljnings AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Mercedes - Benz Försäljnings AB skickar du in din ansökan senast 2020-08-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

MB Malmö söker Servicerådgivare

Mercedes - Benz Försäljnings AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Malmö.

2020-07-31

Mer info

Mekonomen bilverkstad moränen söker duktiga mekaniker #jobjustnu

ZOR Sweden Automotive AB söker två personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Malmö.

2020-04-15

Mer info

Servicemekaniker- JOAB Malmö

Joab Försäljnings AB söker två personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Malmö.

2020-06-17

Mer info