Bilmekaniker till Mekonomen i Lilla Edet

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Vill du arbeta i ett gott gäng och utvecklas i rollen som mekaniker på ett företag med stort fokus på kundservice?

Då kanske det är dig vi söker till vår Mekonomenverkstad i Lilla Edet!

Som bilmekaniker/fordonstekniker på Auto-Car ska man ha ett gott sinne för teknik och förstå vikten av att sätta kunden i första rummet. Tjänsten innebär att du genomför service, reparationer och vissa felsökningar på personbilar och transportbilar av alla bilmärken. Det är ett omväxlande och intressant arbete med många möjligheter.

Den vi söker:

Du är serviceminded och en duktig bilmekaniker/fordonstekniker som tycker om att utvecklas. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är nyfiken, empatisk, lyhörd, prestigelös och har viljan att ge alla våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för verksamheten är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Dina erfarenheter och kvalifikationer:

Flerårig arbetslivserfarenhet som bilmekaniker/biltekniker.

God datorvana.

B-körkort.

Självgående, ordningsam och stresstålig.

Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad.

Villkor

Heltid 100 %, vi tillämpar sex månaders provanställning.

Individuell lönesättning.

Låter detta intressant är du varmt välkommen att ansöka.

Ansökningar kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Auto-Car är en Mekonomen bilverkstad i Lilla Edet med lång erfarenhet inom bilar och reservdelar. Hos oss står kunden alltid i centrum och inget jobb är för stort eller för litet.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMekonomen Detaljist AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561577288
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Mekonomen Detaljist AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Lilla Edet. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Mekonomen Detaljist AB skickar du in din ansökan senast 2023-01-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Bilmekaniker sökes till Mekonomen Härlöv, Kristianstad

Mekonomen Detaljist AB söker två personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kristianstad.

2022-11-02

Mer info

Fordonstekniker till Autorekrytering

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Tomelilla.

2022-12-01

Mer info

Bilmekaniker sökes till Haninge!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Haninge.

2022-12-05

Mer info