Personlig Servicetekniker till Bilmånsson i Klippan

Publiceringsdatum: 2023-09-18

Skulle du vilja jobba inom installation, drift, underhåll? Svensk Autorekrytering AB söker just nu efter en fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker och du kan vara den de letar efter. Detta är ett jobb på heltid där Svensk Autorekrytering AB letar efter någon under tills vidare.

Att bo i närheten av Klippan kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Företaget Svensk Autorekrytering AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sista ansökningsdagen till jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB är måndag den nionde oktober 2023.


Jobbannons

Arbetsbeskrivning

Som Personlig Servicetekniker (PST) tar du hand om kunden hela vägen från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning. Du servar och reparerar med kompetens och noggrannhet, alltid med kundens bästa för ögonen. Till ditt stöd har du avancerade diagnos- och felsökningsprogram samt erfarna verkstadscoacher. I vår moderna märkesverkstad kommer du ingå i ett team av duktiga och trevliga medarbetare.

Din Profil

Kompetenskrav

Du har en fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet av verkstadsarbete samt goda datorkunskaper. B-körkort är givetvis ett krav.

Personliga egenskaper

  • Du är serviceminded och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten.
  • Du är strukturerad och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
  • Du har ett professionellt och trevligt förhållningssätt mot kunder och arbetskollegor.
  • Du är en lagspelare samtidigt som du är van och gillar att ta ansvar och arbeta självständigt.
  • Du deltar aktivt i de kompetenshöjande utbildningar som erbjuds.

Anställningsform, omfattning och placeringsort

Anställningen är tillsvidare, heltid med placering på Bilmånsson i Klippan.

Om företaget

Bilmånsson är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai. Vi finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Lund och är idag ca 185 medarbetare.

Den 1 februari 2023 gick Bilmånsson samman med Kristianstads Automobil, samt Östra Skånes Bilvaruhus som är återförsäljare av Hyundai. Bilmånsson har även förvärvat Bil-Bengtsson den 1 maj 2023. Inledningsvis kommer verksamheterna att drivas under eget namn, för att senare under 2023 fusioneras in i Bilmånsson. Bilmånsson räknar då med att sälja nästan 9 000 bilar och omsätta 2,5 miljarder kronor årligen med en personalstyrka på ca 350 medarbetare. Därmed kommer Bilmånsson att bli en av landets större återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Isak Jogre på mejl isak.jogre@autorekrytering.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSvensk Autorekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566839568
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Svensk Autorekrytering AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Klippan. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2023-10-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Personlig Servicetekniker till Bilmånsson i Kristianstad

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kristianstad.

2023-09-18

Mer info

Personlig Servicetekniker till Bilmånsson i Hörby

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Hörby.

2023-09-18

Mer info

Personlig Servicetekniker till Bilmånsson i Eslöv

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Eslöv.

2023-09-18

Mer info