Självgående bilmekaniker

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Letar du efter ett jobb inom installation, drift, underhåll? Det är nu möjligt för dig att få jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Elmérs Bil AB. Elmérs Bil AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Karlskrona är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Företaget Elmérs Bil AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker har de nu två lediga jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Du har fortfarande tid att söka jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Elmérs Bil AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är tisdag den trettioförsta oktober 2023.


Jobbannons

Vi på Elmérs Bil i Karlskrona utökar och söker därför kontinuerligt flera bilmekaniker till vårt team. Du får gärna ha några års arbetserfarenhet som bilmekaniker och kan arbeta såväl självgående som tillsammans med teamet. Elmérs Bil är en allbilsverkstad som servar och reparerar alla bilmärken på marknaden.

Du som söker tjänsten ska känna dig trygg i att arbeta med varierande uppgifter som till exempel service, underhåll, reparationer, däck och AC-jobb. Vi ser gärna att du även har några års erfarenhet av att arbeta med bilens el och elektronik. Vid behov kan du även behöva hjälpa till med verkstadens kundmottagning.

Vår målsättning är att leverera högsta möjliga kvalité och standard till våra kunder, kvalité före kvantitet. Vi på Elmérs Bil tycker även att det är viktigt att ha roligt på jobbet och ett öppet klimat, där vi kan hjälpa såväl varandra som våra kunder. Därför söker vi dig som är motiverad och driven till att fortsätta utvecklas tillsammans med oss.

Vår verkstad är certifierad enligt standarden Godkänd Bilverkstad, vilket innebär att vi prioriterar vårt arbete inom kvalitet, miljö och säkerhet. Vi på Elmérs Bil är även en del av Autoexperten tillsammans med cirka 400 andra bilverkstäder runt om i Sverige.

Anställningen är heltidsanställning, där vi tillämpar en prövotid på tre månader.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnElmérs Bil AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562387232
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Elmérs Bil AB söker två personer till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Karlskrona. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Elmérs Bil AB skickar du in din ansökan senast 2023-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Självgående Servicetekniker/Bilmekaniker

Värmdö Bilservice AB söker två personer till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Värmdö.

2023-05-30

Mer info

Vi söker en självgående bilmekaniker!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Sigtuna.

2023-05-26

Mer info

Vi söker en självgående bilmekaniker till Enköping!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Enköping.

2023-05-26

Mer info