Fordonstekniker sökes till Kalmar

Publiceringsdatum: 2021-06-10

Vi söker dig som är driven, tycker det är roligt att utmanas och utvecklas inom yrket. Du har erfarenhet av bilreparationer, fordonsdiagnostik och att söka lösningar på problem som du ställs inför. Hos oss arbetar du som självständig lagspelare med kundens beställning i fokus.

Du har god datorvana, förfogar över ett körkort klass B, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du känner och tar ansvar för att beställt arbete utförs på ett fackmannamässigt sätt och kontrollera att åtgärden nått önskvärt resultat innan åtgärden klarmarkeras. Vi arbetar med i stort sett alla fordon från personbilar till lätta lastbilar, bussar samt husbilar. Vi utför reparation, service, diagnostik, däck, tillbehörsmontering, vindrutor och skadereparation. Vi har 2 ljusa och moderna verkstäder i Kalmar som uppfyller kraven i Godkänd bilverkstad samt är certifierade inom ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Vi har Mekonomen som vår huvudleverantör av delar och support, totalt är vi 18 anställda och behöver bli fler.

Välkommen med din ansökan.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Ansökan

Mekonomen Detaljist AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Kalmar. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Mekonomen Detaljist AB skickar du in din ansökan senast 2021-08-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fordonstekniker sökes till Kalmar

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kalmar.

2021-03-11

Mer info

Kundmottagare sökes omgående till Kalmar

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kalmar.

2021-03-11

Mer info

Fordonstekniker sökes till Lund

Meca Sweden AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Lund.

2021-04-08

Mer info