Verkstadsansvarig Bilmekaniker sökes till FordonsExperten i Jönköping

Publiceringsdatum: 2020-07-31

Vi söker nu en Verkstadsansvarig Bilmekaniker (arbetande förman) till vår verkstad i Jönköping. Vi förväntar oss att du som Verkstadsansvarig Bilmekaniker ska brinna för försäljning, vara serviceinriktad och ha mycket goda kunskaper om hur en bil fungerar. När du arbetar som Verkstadsansvarig Bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är även en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för ditt arbete är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Tjänsten innebär verkstadsansvar, service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena. För rätt person ges möjligheter att vara delaktig i utformningen av teamet i verkstaden. Ansvar växer med verksamheten.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

 • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
 • Dokumenterad erfarenhet av arbete som personbilstekniker (meriterande)
 • Dokumenterad fordonsteknisk utbildning
 • God administrativ förmåga och datorvana
 • Goda kommunikativa egenskaper
 • Mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift
 • Ett gott kundbemötande

Du är även flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse. B-körkort är ett krav.

Övrigt

 • Omfattning: Heltid, 100%
 • Anställningsform: Tillsvidare, tillämpar 6 månaders provanställning
 • Lön: Individuell lönesättning
 • Start: Enligt överenskommelse, snarast

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personuppgiftshantering

FordonsExperten Jönköping AB och Mekonomen Detaljist AB org nr. 556157-7288 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Vi ser fram emot din ansökan!

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Ansökan

Mekonomen Detaljist AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Mekonomen Detaljist AB skickar du in din ansökan senast 2020-08-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Bilmekaniker sökes omgående till FordonsExperten i Jönköping

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Jönköping.

2020-07-31

Mer info

Bilmekaniker sökes omgående till Kil

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kil.

2020-04-16

Mer info

Bilmekaniker sökes omgående till Helsingborg

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Helsingborg.

2020-02-28

Mer info