Bilmekaniker sökes omgående till FordonsExperten i Jönköping

Publiceringsdatum: 2020-07-31

Vi söker nu efter en ambitiös och ansvarsfull mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

Du tycker precis som vi att det är viktigt att inte bara infria kundens förväntningar, utan att överträffa dem. Du gillar att arbeta i en utvecklande miljö där man ser möjligheterna framför problemen och du ser det som en självklarhet att man som kollegor hjälper varandra.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

  • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • Dokumenterad relevant utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • God administrativ förmåga och datorvana
  • Goda kommunikativa egenskaper
  • Ett gott kundbemötande
  • B-körkort är ett krav

Vi ser gärna att du är van vid att söka information och utföra arbete på en bil självständigt. Det dagliga arbetet kräver att du arbetar med hög kvalitet och noggrannhet. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personuppgiftshantering

FordonsExperten Jönköping AB och Mekonomen Detaljist AB org nr. 556157-7288 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Välkommen in med din ansökan!

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Ansökan

Mekonomen Detaljist AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Mekonomen Detaljist AB skickar du in din ansökan senast 2020-08-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Verkstadsansvarig Bilmekaniker sökes till FordonsExperten i Jönköping

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Jönköping.

2020-07-31

Mer info

Bilmekaniker sökes omgående till Kil

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kil.

2020-04-16

Mer info

Bilmekaniker sökes omgående till Helsingborg

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Helsingborg.

2020-02-28

Mer info