Är du tekniker och vill jobba med tåg?

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Letar du efter ett jobb inom installation, drift, underhåll? Positionen som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos OnePartnerGroup Väst AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Vill du arbeta heltid hos OnePartnerGroup Väst AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Att bo i närheten av Göteborg kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. OnePartnerGroup Väst AB har just nu en ledig tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Bli en del av teamet hos OnePartnerGroup Väst AB som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker genom att ansöka senast torsdag den tjugoandra juni 2023.


Jobbannons

Är du tekniskt intresserad och gillar att meka? Vill du jobba i en bred och variationsrik roll? Vi på EuroMaint söker nu mekaniker/tekniker till Göteborg!
EuroMaint är en ledande leverantör av underhålls- och reparationslösningar för järnvägsindustrin. Vi erbjuder kvalificerade servicetjänster av spårburna fordon såsom passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner. Från vår verkstad i centrala Göteborg utför våra tekniker service, reparation samt underhåll av inkommande tåg såsom SJ X 2000 och säkerställer att det rullar säkert genom Sverige. Hos oss finns det stora möjligheter att arbeta med spännande teknik och utrustning Är du en person som inte kan få nog av teknik och mekanik? Då är vi övertygade att du kommer trivas hos oss!
Om rollen
I rollen som tågtekniker kommer du att utföra underhåll, felsökning och reparation av både mekaniska och elektroniska system på tågen. Från vårt garage i centrala Göteborg jobbar du såväl i grupp som självständigt med arbetsmoment som rör mekanik, hydraulik, elektronik, kylning m.m. Även dokumentation är ett viktigt arbetsmoment där du registrerar genomförd service och åtgånget material. Tidigare branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav, den kunskap du eventuellt inte har bygger vi på genom praktiska och teoretiska utbildningar.
Bakgrund du behöver ha
Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och älskar att meka. Du har en positiv inställning och vill lära dig samt utvecklas. Då rollen berör flera arbetsmoment välkomnar vi alla tekniska bakgrunder såsom elektriker, mekaniker, underhållstekniker, servicetekniker, snickare m.m. Gillar du att meka antingen som hobby eller yrkesmässigt och är sugen på att testa något nytt? Då vill vi gärna prata vidare med dig! Erfarenhet från tåg/spårvagn är meriterande. Skicka in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet.
Övrigt
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Startdatum: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Minuthandelsgatan 15, 411 04 Göteborg
Hälsokontroll
Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Euromaint.
Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.
Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnOnePartnerGroup Väst AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590413083
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

OnePartnerGroup Väst AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos OnePartnerGroup Väst AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Är du tekniker och vill jobba med tåg?

Alstom Transport AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Göteborg.

2023-06-01

Mer info

Har du erfarenhet som tekniker och vill arbeta med E-mobility?

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Södertälje.

2023-06-02

Mer info

Vill du jobba med framtidens bussar? Se hit!

B Karlssons Bilverkstad AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Orust.

2023-05-09

Mer info