Bilbolaget i Gällivare söker Mekaniker

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Vill du arbeta inom installation, drift, underhåll-branschen? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Bilbolaget Nord AB genom att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Bilbolaget Nord AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Platsen där jobbet finns ledigt är i Gällivare. Om du är intresserad av en karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker, ta en titt på den lediga tjänsten som Bilbolaget Nord AB erbjuder för att se om det är en matchning. Sista ansökningsdagen till jobbet som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Bilbolaget Nord AB är torsdag den tjugoandra juni 2023.


Jobbannons

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Vi på Bilbolaget i Gällivare kan utöver fantastisk natur, gnistrande vintrar, ljusa sommarnätter, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud erbjuda dig en trygg och stabil arbetsgivare med lång historia inom en stor men ändå familjär koncern.

På Bilbolaget i Gällivare arbetar du tillsammans med trevliga kollegor inom verkstad, servicecenter och bilförsäljning. Hos oss får du löpande utbildning för att du ska få möjlighet till vidareutveckling samt för att säkerställa att vi tillsammans erbjuder service av högsta kvalité till våra kunder.

Hur önskar du arbeta och lägga upp din arbetstid? Vi erbjuder både ordinarie dagarbete alternativt skiftgång 7/7, dvs arbeta 7 dagar och var ledig 7 dagar. Bor du på annan ort? Inga problem! Vi kan hjälpa dig med boende om så behövs.

Som mekaniker hos oss kommer du genomföra service, felsökningar och reparationer på personbilar. Du arbetar självständigt mot både externa kunder och internt mot vår försäljningsorganisation. 

Vi söker dig som:

  • Har en fordonsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet inom ett tekniskt yrke.
  • Har god system- och datorvana
  • Trivs med att arbeta självständigt men också värdesätter samarbete med arbetskamrater
  • Har B-körkort

Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för er del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Bli vår nya kollega

Ansökan sker löpande med urval och intervjuer så vi rekommenderar att du skickar in din anskökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicemarknadschef Johan Häggkvist via johan.haggkvist@bilbolaget.com eller via 0970-69 93 35.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBilbolaget Nord AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560525692
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Bilbolaget Nord AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Gällivare. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Bilbolaget Nord AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Bilbolaget i Kiruna söker en Mekaniker!

Bilbolaget Nord AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Kiruna.

2023-05-31

Mer info

Vi söker en självgående bilmekaniker till Enköping!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Enköping.

2023-05-26

Mer info

Mekonomen Bilverkstad Jämjö söker en Bilmekaniker

Mekonomen Detaljist AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i ospecificerad arbetsort.

2023-02-09

Mer info