Fordonsmekaniker till Sätra Motorcenter

Publiceringsdatum: 2023-09-18

Letar du efter ett jobb inom installation, drift, underhåll? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Svensk Autorekrytering AB genom att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker. Detta är ett jobb på heltid där Svensk Autorekrytering AB letar efter någon under tills vidare.

Botkyrka är platsen där denna position är ledig. Om du är intresserad av en karriär inom fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker, ta en titt på den lediga tjänsten som Svensk Autorekrytering AB erbjuder för att se om det är en matchning. Har du vad som krävs för att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB? Ansök innan tisdag den trettioförsta oktober 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Arbetsbeskrivning

Är du en fordonsintresserad mekaniker som motiveras av kundnöjdhet? Uppskattar du även att få tillhöra ett team där alla hjälps åt och jobbar mot samma mål? Välkommen till Sätra Motorcenter!

Som fordonsmekaniker på Sätra Motorcenter ingår du i ett team med god sammanhållning som tillsammans strävar mot samma mål, hjälps åt och samtidigt har roligt på jobbet. I rollen som mekaniker är det du som står i centrum och tar hand om kundens bil. Arbetsuppgifterna består bland annat av leveransservice, montering av extrautrustning, service & underhåll samt felsökning av alla våra märken.

Din Profil

Vi letar efter en erfaren mekaniker med några års erfarenhet i branschen. Du är ansvarstagande och noggrann samtidigt som du är en driven och engagerad lagspelare. Att trivas i ett högt arbetstempo är viktigt, och tillsammans med dina kollegor strävar du ständigt efter att uppnå hög kvalitet i ditt arbete. Vi lägger stor vikt i att hitta rätt person som bidrar med driv, kompetens och glädje för arbetet.

För att matcha profilen ser vi att du har:

  • Gymnasieutbildning inom fordonsteknik
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort (manuell växellåda)

Har du tidigare arbetat med Citroën, Peugeot, Opel, DS Automobiles och Mitsubishi ser vi detta som meriterande med inget krav.

Vi erbjuder en möjlighet att arbeta och utvecklas hos en återförsäljare i framkant. Vi bryr oss om våra medarbetare och investerar i din utveckling, både yrkesmässigt och personligt. Här kan du förvänta dig en god arbetsmiljö och att vara omgiven av kompetenta och engagerade kollegor. Vi uppmuntrar till att ta ansvar och strävar alltid efter att leverera hög kvalitet för att skapa nöjda kunder. Vi erbjuder en trygg anställning med anslutning till kollektivavtal, friskvårdsbidrag och återkommande teamaktiviteter.

Om företaget

Sätra Motorcenter tillhör K.W. Autoimport som är en del av K.W. Bruun & Cosomär en dansk familjeägd och välkonsoliderad koncern - med en årlig omsättning på ca. 9 miljarder. Sätra Motorcenter säljer nya Peugeot, DS Automobiles, Mitsubishi och Opel samt begagnade bilar.

Mer information om Sätra Motorcenter finns på https://satramotorcenter.peugeot.se/satra/

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering. Frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Elin Karlsson, tel. 0735-04 78 31. Vi håller intervjuer löpande så skicka in din ansöka så snart du kan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSvensk Autorekrytering AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566839568
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Svensk Autorekrytering AB söker en person till denna tjänst som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker med placerings i Botkyrka. Om det låter intressant att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker hos Svensk Autorekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2023-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fordonsmekaniker till Sätra Motorcenter

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Södertälje.

2023-09-18

Mer info

Fordonsmekaniker till Sätra Motorcenter

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Stockholm.

2023-09-18

Mer info

Fordonsmekaniker till Sätra Motorcenter

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Huddinge.

2023-09-18

Mer info